Fitt élet
Ép testben ép lélek

MENÜ

SMR Henger

Jobb közérzet, szabad mozgás

Gyorsabb edzés utáni regeneráció

Hatékony módszer a tartásbeli problémák javítására

Költséghatékony masszázs

Az SMR henger használata elengedhetetlen a mai világunkban és a mindennapi életedben, főleg ha ülőmunkát végzel. Akik már rendszeressen használják az SMR hengert, rengeteg pozitív visszajelzést adtak a jótékony hatásairól.

Izmainkat és belső szerveinket fasciák(kötőszövetek) veszik körül. Az izompólyákat körülölelő fasciáknak védő és formáló szerepe vitathatatlan. Kóros feszülésük, sérülések utáni zsugorodásuk miatt a végtag fájdalmassá válik, rontja a mozgásfunkciókat, akadályozza az izmok megfelelő működését, csökkenti az izületi mozgásterjedelmet. Ilyen kóros esetekben szükséges ezeknek a fasciáknak a nyújtása.

Egy egyszerű eszköz, egy habszivacs henger segítségével az izompólyák, rtigger pontok kezelése történik. A kezelés kedvező hatással van a kezelt végtag keringésére, az anyagcseréjére, fájdalmat csillapít, oldja az izületi mozgásbeszűküléseket, tartásjavító hatása is ismert.

Részletek: Olyan masszázs jellegű technikákat sajátíthatsz el, amelyeket egy polifom henger segítségével önmagadon alkalmazhatsz a szabad és fájdalommentes mozgás érdekében, akár otthon is! az eszköz használata nem igényel semmi előképzettséget, a gyakorlatok viszonylag könnyen elsajátíthatók így szinte bárki által használható ez a rendszer

Mit jelent az SMR?

Az SMR-Self Miofasciál Release- annyit tesz, mint "saját magunk izompólyáinak felszabadítása"

Mire jó az SMR henger?

Az SMR System módszerével végzett SMR gyakorlatokat rendkívül hatékonyan tudjuk alkalmazni a rehabilitáció területén, gerincproblémák, izom- és ízületi fájdalmak csökkentése, fájdalomcsillapítás, stresszoldás, cellulitisz (narancsbőr), regeneráció meggyorsítása, teljesítmény növelése esetén, bármilyen edzés kiegészítőjeként, vagy a testtudat fejlesztésének eszközeként.

Kiknek ajánlott?

Ha eddig nem sportoltál, de szeretnéd elkezdeni, akkor ez egy remek eszköz ahhoz, hogy formáld az alakod, fejleszd az izomzatod és egyúttal megszabadulj a mindennapok fájdalmaitól és stresszhatásaitól. Azok számára, akik valamilyen testedzést folytatnak, az SMR System gyakorlatai biztosítják a gyorsabb regenerációt, a sérülések megelőzését, bizonyos esetekben oldhatóvá válnak a régebbi sérülésekből adódó, az edzést gátló ízületi, illetve izomproblémák. Az izompólya fellazításával az izmok visszanyerik az optimális izomhosszt, így hatékonyabb és biztonságos erőkifejtésre lesznek képesek.

Abban az esetben, ha valaki egy sérülés utáni rehabilitációs időszakban van, esetleg nem végez rendszeres testmozgást, remek kiegészítő lehet, hiszen az SMR System használatával oldódik a feszültség, megszűnik a stressz, ennek következtében csökkenhetnek azok a fájdalmak, amelyek az izompólya feszültségéből erednek.

Néhány példa, eddigi tapasztalatok alapján:

  • hátfájás, gerincferdülések
  • az izmok könnyebb és gyorsabb regenerálódása és fejlődése
  • csökken a nem kontaktos sérülések száma
  • letapadt és behegesedett szövetek fellazulnak
  • méregtelenítés – serkenti a vér- és nyirokkeringést
  • megszüntethető az izomláz
  • növekszik az ízületek mozgástartománya
  • menstruációs fájdalmak csökkentése

Heti 3 alkalommal vehetsz részt SMR hengeres órámon. Minden alkalom 60 perces. Hozz magaddal 1,5L vizet, polifómot, és ha van már neked hengered, akkor elhozhatod a saját hengeredet is. Minimum 60 cm hosszú legyen. Ha nincs, akkor tudok biztosítani számodra hengert. Egy alkalom 1000Ft/alkalom

terem nagysága miatt bejelentkezés szükséges a www.netoldal.hu/jogaweb oldalon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet