Fitt élet
Ép testben ép lélek

MENÜ

Hangmeditáció (hangfürdő)

Következő alkalom 2014. Február 1.  16 óra és 18 óra, bejelentkezés tommas@indamail.hu címen, vagy telefonon .

Foglalja le a helyét minél hamarabb, hogy ott lehessen!

Nézze a honlapomat a következő időpontért. vagy íratkozzon fel a hírlevelemre.

Cím: Magyar u 2. (Bionet Irodaház)

Amennyiben szeretne értesülni, a soron következő hangmeditációkról, kérem íratkozzon fel a levelező listámra a következő linken  http://listamester.com/forms/4534/12834.html ahonnan bármikor leíratkozhat

A hangmeditáció 1 órás ahol tbb mint 20 tibeti hangtál, éneklő tál és csengők biztosítják a rezgéseket.

A meditációra hozzon magával
-egy matracot vagy polifomot amin feküdni fog,
-egy kispárnát a feje alá, ha szükséges, akkor a derék alá is,
- egy pokrócot amivel betakarózik
 
A meditáció becsületkasszás, tehát annyit fizet amennyit jónak lát.
 
kis ízelítő: https://www.youtube.com/watch?v=qpc5nE-5KZ4
Erdedete: A hangrezonanciát ősidők óta használja az emberiség gyógyítás céljából. Az ütemes dobolás általi transzállapotban bekövetkező gyógyulás és gyógyítás őshazája az indián sámánok Amerikája. Keleten inkább a szertartásokhoz használt tálak, csengők megszólaltatása hozta meg az eredményt. Kolostorokban a gyógyító puják, mantrák és az ércedények együttes hangzata helyezte az embert transzközeli állapotba. Ezeket a tálakat használták kifejezetten gyógyításra is. Erről szóló leírások már a Védákban is megtalálhatók. Kedvelt megnevezésük: Tibeti zengőtálak, de Indiában és Nepálban is előszeretettel alkalmazzák és oktatják is.

A megszólaltatott tál az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alul rezonált energiákat feloldja, majd gyógyító rezonanciával tölti fel. Ennek eredményeképpen kisebb fájdalmak is felléphetnek leginkább a már eleve fájó, alulműködő szervekben, testrészekben (vese, alhas, tüdő stb.). A meditáció végére akár javulással is lehet számolni. Egy tál megközelítőleg nyolc-tíz hangrezonanciát bír előidézni a tál és a kezelő személy minőségének függvényében. Egy jól kialakított tálnak van egy alaphangja, rendelkezik egy felhanggal és legkevesebb egy-két alhanggal. Ezek összességét három hangszinten lehet és tudjuk manipulálni. Egy tompa-mély, egy magas-sípoló és egy érces hangtartományban. Legkevesebb három tartományban előidézett három hangfrekvencia az kilenc gyógyító hanghullám egy tálból. Egy meditáció során legkevesebb 14 zengőtálat használok. Ez közel száz hanghullámot tud produkálni, amennyiben a tálak különböző méretűek és falvastagságúak. Ezen hanghullámok három ismert tartományba sorolhatóak:

Alfa-rezonens: ellazítja a testet, lecsendesíti a tudatot.

Théta: mélyalvás szintjén hat, közel azonos Földünk pulzálásával. Ez a rezonancia felold, beépít, öngyógyító folyamatokat indít el, érzelmi blokkokat és a feszültséget kezeli. Légzést javít, méregtelenít, minden ellentétes (beteg) hullámú frekvenciát semlegesít. Legtöbb kezeléskor már ez alkalommal beindul a gyógyulás, rögzülnek a gyógyító energiák, javul az állapot. Mindig a kezelt személy szervezete határozza meg, hogy melyik szinten fogadja el a gyógyító rezgéseket,- a többit kiközvetíti a szervezetből a test öt végpontján (fej, kezek, lábak). A beteg rezgések is ily módon távoznak.

Delta: súlyosabb betegségek, nagyobb feszültségek esetében kikapcsolja testérzést, hogy akadálytalanul "át tudja mosni" a testet, mentáltestet. Beállítja testemlékezést, hogy az eredeti (gyermekkori) állapotra hangolhassa át. Ilyenkor a beteg éber tudattal rendelkezik, sokszor nem érzi testét, illetve a tudat is és a test is kikapcsolhat, attól függően, hogy a gyógyítás anyagi vagy mentál szinten történik. Ezzel a terápiával nagyobb eredményeket tudtam elérni, mint amit a szkeptikus elmémmel fel tudtam valaha is fogni. Csodálatom a zengőtálakkal kapcsolatban még mindig nem a megfelelő kifejezés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet